Klusjesman ​Doetinchem, Winterswijk en omstreken

Zoekt u een allround klusjesman met creatieve inslag? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn werkgebied is Doetinchem, Winterswijk en Zutphen.
U kunt mij inschakelen voor uiteenlopende klussen: van alle mogelijke soorten timmerwerk, het leggen van vloeren tot het aanleggen van gas en elektra of het plaatsen van een schutting. Als allround klusjesman, met meer dan 25 jaar ervaring, klaar ik zo goed als iedere klus bij u thuis of op kantoor.

Kluswensen helder krijgen​

Moet er iets gerepareerd worden? Staan er meerdere reparaties en klusjes op uw wensenlijstje? Zodra we duidelijk hebben afgesproken wat er moet gebeuren, ga ik aan de slag. Wilt u iets vernieuwen of volledig nieuw laten realiseren? Dan is uitgebreider overleg vaak wenselijk. Als klusjesman heb ik veel ervaring met het vernieuwen van woon­ en kantoorruimten Zijn er specifieke vragen of meer gecompliceerde situaties? Ik bedenk altijd een creatieve oplossing, die letterlijk en figuurlijk passend is.

           

Ook uw​ k​lusjesman​ voor verbouwing​

Heeft u wensen om bepaalde ruimten in uw woning te laten verbouwen? U bent dan bij mij aan het juiste adres. Ik heb veel ervaring met onder meer het verbouwen en vernieuwen van badkamers, toiletten en keukens. Waar nodig en wenselijk werk ik samen met andere specialisten, met name tussen Doetinchem en Winterswijk e.o. Ook in het renoveren van woon­ en kantoorruimten ben ik zeer ervaren en vakkundig.

IMG 6125 150x150   IMG 6128 150x150  IMG 6109 150x150  IMG 6110 150x150

Opknappen en/of inrichten kinderkamers​

Naast klusjesman voor uiteenlopend klussen in en om het huis, kunt u mij ook inschakelen voor het opknappen en inrichten van babykamers en kinderkamers. Alles is mogelijk: schilderen, behangen, vloeren leggen, elektra aanleggen, spullen ophangen. Ook maak ik nieuwe meubels op maat, volledig naar uw wensen of die van uw kinderen (stapel)bedden, kasten, schappen, etc.

                                                              

Klusjesman in Doetinchem ​en omgeving gezocht​?

Woont u binnen de driehoek Doetinchem, Winterswijk en Zutphen? Of is uw bedrijf in deze omgeving gevestigd? Laat me weten wat uw wensen zijn en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Bel mij: 06-­20427444
Mail mij: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Bezoek mij: Inneed, Eikenstraat 11 in Winterswijk