Grindvloeren, ​houten vloeren en parketvloeren​

 

U kunt uw woning of bedrijfsruimte voorzien van de meest uiteenlopende vloeren: sier grindvloeren, houten vloeren, parket / laminaat en meer. Deze vloeren hebben allemaal hun specifieke uitstraling, eigenschappen en kwaliteiten. Ik lever u de gewenste vloer en legt deze in de gewensteIMG 6133 768x1024 ruimte. U kunt ook zelf uw vloer aanschaffen en door mij laten leggen. Weet u nog niet precies welke vloer u zou willen hebben en wat de mogelijkheden zijn? Ik denk met u mee en geef advies op maat, zodat we tot een resultaat komen waar u blij van wordt. 

Ervaring met uiteenlopende vloeren​

Ik heb veel ervaring met het leveren en leggen van vloeren in uiteenlopende woon­ en kantoorruimten. Deze ervaring heb ik opgedaan bij Marc Siergrindvloeren. Dit familiebedrijf bestaat sinds 1979 en is toonaangevend op het gebied van houten vloeren, parketvloeren en sier grindvloeren. Voor iedere ruimte levert Marc Siergrindvloeren een passende oplossing. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van grindvloeren? Kijk dan op de website van Marc Siergrindvloeren:www.marcvloeren.nl 

Vraag vrijblijvend een offerte aan​

Wilt u een indicatie van de prijzen van grindvloeren, houten vloeren of parketvloeren? En wilt u weten wat voor uw situatie een mooie oplossing is? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook voor andere vragen over vloeren kunt u uiteraard bij mij terecht.

Bel mij: 06-­20427444
Mail mij: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Bezoek mij: Inneed, Eikenstraat 11 in Winterswijk